Cursussen


Zeefdrukken 6 lessen - Start 7 februari Kampen

Lekker aan de slag met deze ambachtelijke druktechniek! Echt iets voor jou als je graag met je handen werkt aan originele designs. 

In 6 lessen neem ik je mee in de zeefdruktechniek. Alles van ontwerpen tot belichten tot afdrukken komt aan bod. Ik leer je het hele zeefdrukproces aan. Zodat jij deze vervolgens op jouw eigen creatieve manier in kunt zetten. Ook in het creatieve proces sta ik je bij en krijg je persoonlijke begeleiding en feedback. 6 Weken lang, wekelijks heb jij een avond voor jezelf en jouw creativiteit in een fijne werkplaats met andere zeefdrukkunstenaars. Beginnende en meer gevorderde Zeefdrukkers. We leren van elkaar en inspireren elkaar.


In de lessen ben je vrij om aan je eigen projecten te werken vanuit jouw interesses. Ik zal je wel uitdagen om te experimenteren en perfectionisme en jouw comfortzone los te laten. Zodat jij jouw creativiteit flink zult ontwikkelen en jezelf zult doen verwonderen over wat jij kunt maken!

 

Ik heb zin om jou bij de zeefdruklessen te begeleiden en mijn passie voor zeefdrukken met jou te delen! Je kunt je aanmelden via de website van Quintuis.
Heb je nog vragen? Stuur mij dan vooral even een berichtje via de contact pagina.


De lessen zijn op dinsdagavond van 19:00 tot 21:30.

De les data zijn:

7 februari

14 februari

21 februari

7 maart

14 maart

21 maart

 

Tussentijds instromen of een deel van de lessen meedoen is mogelijk in overleg wanneer de cursus niet vol zit. 

 

Locatie:
De lessen worden gegeven in de zeefdrukwerkplaats van Quintus op de Vloeddijk 38 te Kampen.

 

Kosten:

< 21jr: €124,00
Prijs per les €20,67
> 21jr: €150,00
Prijs per les €25,00

 

Aanmelden:

de website van Quintuis

 


Workshops


Monotype - 10 februari Amersfoort

Monotype is een druktechniek met heel veel mogelijkheden. Waar je supergoed je creativiteit in kwijt kunt. Lekker experimenteren in het maken van unieke afdrukken met de drukpers. Je zult jezelf zeker verassen met de resultaten! 

Bij monotype maak je met drukinkt een afbeelding op een plaat. De plaat met de nog natte inkt druk je af met de drukpers. Met deze techniek kun je één unieke afdruk van je ontwerp maken. Dit in tegenstelling tot andere druktechnieken. Vandaar de naam. Mono betekend één.


Binnen de monotype techniek bestaan vele variaties. In deze workshop-dag maak je kennis met de vele mogelijkheden die monotype biedt. We gaan veel experimenteren en ontdekken. 


Wil jij jouw creativiteit uitdagen en nieuwe manieren van beeld maken ontdekken? Geef je op voor de monotype workshop op vrijdag 10 februari van 10 tot 17 uur. Inclusief lekkere lunch. 

 

Opgeven kan via de website van Stadsatelier.


Locatie:

Stadsatelier op Oude Fabriekstraat 18 in Amersfoort

Workshop op maat

Hier zie je een selectie van workshops die ik voor groepen kan organiseren.
Neem contact op om mogelijkheden te overleggen. Je vindt een contactformulier onder aan de pagina.

Aan dit onderdeel van mijn website wordt gewerkt! De knoppen zijn nog niet klik-baar omdat ik de pagina's met informatie over de workshops nog moet maken. 

 

Heb je ondertussen interesse of vragen voor een workshop? Vul hieronder het contact formulier in! Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden:)

Wil je een workshop op maat? Bijvoorbeeld voor een feestje, teamuitje of gastles op school?
In overleg is er van alles mogelijk! Stuur vrijblijvend een berichtje.