Zeefdrukken 6 lessen - Start 7 februari Kampen

Lekker aan de slag met deze ambachtelijke druktechniek! Echt iets voor jou als je graag met je handen werkt aan originele designs. 

In 6 lessen neem ik je mee in de zeefdruktechniek. Alles van ontwerpen tot belichten tot afdrukken komt aan bod. Ik leer je het hele zeefdrukproces aan. Zodat jij deze vervolgens op jouw eigen creatieve manier kunt inzetten. Ook in het creatieve proces sta ik je bij en krijg je persoonlijke begeleiding en feedback. 6 Weken lang, wekelijks heb jij een avond voor jezelf en jouw creativiteit in een fijne werkplaats met andere zeefdrukkunstenaars. Beginnende en meer gevorderde Zeefdrukkers. We leren van elkaar en inspireren elkaar.


In de lessen ben je vrij om aan je eigen projecten te werken vanuit jouw interesses. Je mag lekker gaan spelen en ontdekken, genieten van het proces. Ik zal je uitdagen om te experimenteren en je perfectionisme en jouw comfortzone los te laten. Zodat jij jouw creativiteit flink zult ontwikkelen en jezelf zult doen verwonderen over wat jij kunt maken!

 

Ik heb zin om jou bij de zeefdruklessen te begeleiden en mijn passie voor zeefdrukken met jou te delen! Je kunt je aanmelden via de website van Quintuis.
Heb je nog vragen? Stuur mij dan vooral even een berichtje via de contact pagina.


De lessen zijn op dinsdagavond van 19:00 tot 21:30.

De les data zijn:

7 februari

14 februari

21 februari

7 maart

14 maart

21 maart

 

Tussentijds instromen of een deel van de lessen meedoen is mogelijk in overleg wanneer de cursus niet vol zit. 

 

Locatie:
De lessen worden gegeven in de zeefdrukwerkplaats van Quintus op de Vloeddijk 38 te Kampen.

 

Kosten:

< 21jr: €124,00
Prijs per les €20,67
> 21jr: €150,00
Prijs per les €25,00

 

Aanmelden:

de website van Quintuis

 


Heb je nog vragen over de cursus zeefdrukken? Stuur vrijblijvend een berichtje.